Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гордєєв обіцяє представити план роботи адміністрації на 100 днів у травні поточного року

29 травня 2016 року голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв пообіцяв, що у травні громадськості представлять план роботи нової адміністрації на 100 днів. За його словами, результати реалізації кожного етапу цього плану будуть доноситися до широкого загалу.
Не виконано
Сказано 29 квітня 2016 р.

Джерело

  • http://khoda.gov.ua/andrij-gordyeyev-uzhe-v-travni-obicyaye-predstaviti-svoyu-novu-komandu/
  • http://day.kyiv.ua/uk/article/podrobyci/oda-yak-servisna-sluzhba
  • http://khoda.gov.ua/?s=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD+%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+100+%D0%B4%D0%BD%D1%96%D0%B2

Результат

31 травня 2016 року Андрій Гордєєв повідомив, що його команда ще не сформована, оскільки, за ту заробітну плату, яку отримують працівники ОДА, вони фактично виконують волонтерську роботу. Зарплата фахівців, які знаються на економіці, фінансах, добре володіють англійською, і яким одразу можна доручити якусь частину роботи - від трьох тисяч доларів США. Адміністрація не може запропонувати такі гроші. Тому команда обиратиметься з тих, кого очільник ОДА знає особисто, хто сформував себе як успішний бізнесмен та готовий допомогти владі. Після формування команди буде напрацьовуватись план роботи.

Станом на 2 червня 2016 року команда і план роботи адміністрації на 100 днів все ще не представлені громадськості.