Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка пообіцяв запровадити електронну систему відстеження роботи автобусів

23 січня 2015 року на зустрічі із перевізниками області голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка заявив, що у Львівській області буде затверджено мережу маршрутів та впроваджено електронну систему відстеження роботи автобусів за допомогою GPS-навігаторів з подальшим створенням єдиного диспетчерського пункту, який відстежуватиме наявність автобусів на маршруті, дотримання ними маршруту та графіку руху.
Виконано
Сказано 23 січня 2015 р.

Джерело

  • http://loda.gov.ua/news?id=14787
  • http://www.loda.gov.ua/news?id=16020
  • http://dailylviv.com/news/sytuatsiyi-i-pryhody/na-lvivshchyni-obladnaly-gps-navihatsiieyu-200-marshrutnykh-avtobusiv-20105
  • http://www.loda.gov.ua/news?id=17441
  • http://www.loda.gov.ua/news?id=17842

Результат

14 квітня 2015 року голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка висловив сподівання, що до кінця року вдасться запровадити єдиний центр управління громадським транспортом, який дасть можливість бачити з центру управління рух маршрутних автобусів на території Львівської області і таким чином визначати дотримання ними графіку.

Станом на 23 червня 2015 року на Львівщині обладнали GPS-навігацією 200 маршрутних автобусів, решту планують встановити до кінця цього року.

9 липня 2015 року голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка повідомив, що з 1 серпня 2015 року в області у тестовому режимі запрацює єдина диспетчерська служба, котра відстежуватиме наявність автобусів на рейсі, дотримання ними графіків руху та маршрутів.

6 серпня 2015 року на Стрийському автовокзалі відкрили єдину диспетчерську службу з контролю за обласними маршрутами, яка відстежуватиме роботу пасажирського автотранспорту. З її допомогою здійснюватиметься контроль наявності автобусів на рейсі, дотримання ними графіку руху та маршруту.