Онищенко Олександр Романович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Онищенко сумнівається в передачі його справи до суду до кінця року

Народний депутат Олександр Онищенко, якого підозрюють у причетності до «газових схем», висловив сумнів у тому, що Національне антикорупційне бюро встигне до кінця поточного року передати його справу до суду.

Справу Онищенка до кінця року передадуть до суду, – Ситник

У справі Онищенка вчора були отримані чергові свідчення і до кінця року воно буде передано в суд.

Рабінович, Бакулін і Білецький жодного разу не голосували з початку сесії

П'ять депутатів Верховної Ради жодного разу не голосували з початку сесії. Це – втікачі Сергій Клюєв і Олександр Онищенко, Вадим Рабинович, Євген Бакулі та Андрій Білецький.

Онищенко заявив про вихід з «Волі народу»

Олександр Онищенко написав заяву про вихід з депутатської групи Воля народу. Він просить оголосити заяву на найближчому засіданні парламенту.

Онищенко не провів обіцяну прес-конференцію в Лондоні

Народний депутат від групи «Воля народу» Олександр Онищенко не виконав обіцянку щодо проведення брифінгу в Лондоні.

Адвоката Онищенка в СБУ допитували у справі про сепаратизм

Служба безпеки допитувала адвоката нардепа-втікача Олександра Онищенка Андрія Циганкова в рамках розслідування фінансування тероризму.

Адвоката Онищенка примусово доправили до СБУ – НААУ

Адвокат нардепа Олександра Онищенка Андрій Циганков після прильоту до аеропорту Бориспіль був примусово доправлений до Головного управління Служби безпеки України.

У довіреної особи Онищенка вилучили 600 тисяч доларів

Детективи НАБУ під час обшуку індивідуального банківського сейфа довіреної особи Олександра Онищенка вилучили готівку в розмірі 600 тисяч доларів.

У НАБУ пояснили, чому відкладають екстрадицію Онищенка

Екстрадиція депутата від «Волі народу» Олександра Онищенка з Британії можлива після оголошення його в міжнародний розшук.

Справа Онищенка: У Британії заявили, що екстрадиції ніщо не заважає

Зволікання з процедурою екстрадиції нардепа Олександра Онищенка не пов'язано з вимогами британського законодавства. Українські правоохоронні органи можуть у будь-який момент звернутися до британським колегам із запитом про екстрадицію втікача.

В САП розповіли про розслідування справ Мартиненка, Онищенка й Авакова

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів про хід розслідування кримінальних проваджень проти Мартиненка, Онищенка й Авакова.

Онищенко міг отримати російське громадянство – САП

Депутат від Волі народу Олександр Онищенко міг отримати громадянство Росії. Про це заявили в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі й подали запит до РФ.

100 днів на посаді генпрокурора: як довго вдасться маневрувати Луценку?

Майже одразу після призначення на посаду генпрокурора Юрій Луценко розпочав активну діяльність із затримання корупціонерів та навіть зрушив із місця кілька резонансних справ. Втім, на адресу нового очільника ГПУ все частіше лунає критика щодо вибірковості в його діяльності.

Інтерпол поки не оголосив Онищенка в розшук

Інтерпол поки не ухвалив рішення щодо оголошення в розшук депутата Верховної Ради Олександра Онищенка, який підозрюється у розкраданні держмайна.

НАБУ оголосило в розшук матір депутата Онищенка

71-річну Іннесу Кадирову, матір нардепа Олександра Онищенка, підозрюють у створенні злочинного угруповання.

Інтерпол визначиться щодо Онищенка до 6 вересня – Холодницький

В Інтерполі обіцяють визначитися про подальші кроки в справі народного депутата-утікача Олександра Онищенка до 6 вересня. Про це повідомив керівник Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

П’ять фігурантів «справи Онищенка» визнали провину – НАБУ

П’ять фігурантів газової справи нардепа Олександра Онищенка визнали провину. Про це повідомили в НАБУ.

НАБУ допитало Насірова у справі Онищенка

Національне антикорупційне бюро допитало главу Державної фіскальної служби Романа Насірова у справі народного депутата Олександра Онищенка. Про це розповів директор НАБУ Артем Ситник.

Онищенко збирається звернутися до Європейського суду

Народний депутат Олександр Онищенко планує звернутися до Європейського суду з прав людини. Він заявив, що українські правоохоронні органи не зв'язувалися з ним.

Онищенка можуть оголосити в розшук Інтерполу наступного тижня – Холодницький

Нардепа Олександра Онищенко оголосять у міжнародний розшук по лінії Інтерполу наступного тижня. Його вже начебто оголосили у всеукраїнський розшук.