Онищенка можуть оголосити в розшук Інтерполу наступного тижня – Холодницький

Читать на русском
Нардепа Олександра Онищенко оголосять у міжнародний розшук по лінії Інтерполу наступного тижня. Його вже начебто оголосили у всеукраїнський розшук.
Назар ХолодницькийФото: Радіо Свобода

Народний депутат депутатської групи «Воля народу» Олександра Онищенка можуть оголосити в міжнародний розшук за лінією Інтерполу наступного тижня.

Про це на брифінгу заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає «Слово і Діло».

«Ми, зі свого боку, робимо все можливе, щоб це зробити. Попередньо спілкувалися з Інтерполом. Відповідний пакет документів готується, його перекладають англійською», – сказав Холодницький. Він зауважив, що наступного тижня так звані червоні маркери (картка розшуку Інтерполу – Ред.) можуть бути виставлені.

Зазначимо, що начальник Українського бюро Інтерполу Василь Неволя підтвердив журналістам, що вони отримали матеріали для оголошення депутата Онищенка в міжнародний розшук і планують передати їх в Інтерпол вже сьогодні.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Онищенка оголосили у всеукраїнський розшук. Нардепа підозрюють у створенні газової схеми з відмивання державних коштів. На початку липня Верховна Рада зняла з нього недоторканність. Після чого генпрокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру Онищенку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: