Адвоката Онищенка примусово доправили до СБУ – НААУ

Читать на русском
Адвокат нардепа Олександра Онищенка Андрій Циганков після прильоту до аеропорту Бориспіль був примусово доправлений до Головного управління Служби безпеки України.
Андрій ЦиганковФото з відкритих джерел

Адвокат нардепа-втікача від «Волі народу» Олександра Онищенка Андрій Циганков після прильоту до аеропорту «Бориспіль» був примусово доправлений до Головного управління Служби безпеки України.

Про це пише у Facebook Національна асоціація адвокатів України, повідомляє «Слово і Діло».

За словами адвокатів, Циганков досі перебуває в приміщенні СБУ для участі в процесуальних діях.

У довіреної особи Онищенка вилучили 600 тисяч доларівДетективи НАБУ під час обшуку індивідуального банківського сейфа довіреної особи Олександра Онищенка вилучили готівку в розмірі 600 тисяч доларів.

«Зараз інформація або документи, які б визначали процесуальний статус Андрія Циганкова, невідомі. Статус затриманого має бути підтверджений відповідним протоколом», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в СБУ заявили, що адвокат Онищенка прийшов на допит сам.

Проте, за інформацією адвоката Циганкова Наталії Пліс, офіційний коментар СБУ про досягнуту згоду абсурдний, враховуючи обставини «запрошення» на слідчі дії.

Зазначимо, раніше в НАБУ повідомляли, що екстрадиція Онищенка з Британії можлива після оголошення його в міжнародний розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: