Компроміс щодо ненападу допоміг Кличку виконати одну зі своїх обіцянок

Читать на русском

Лідер партії УДАР Віталій Кличко виконав свою обіцянку від 4 грудня 2013 року, коли він заявив, що докладе максимум зусиль, аби 9 заарештованих за події на вул. Банковій учасників Євромайдану були звільнені.

Як повідомив народний депутат від фракції «Батьківщина» Павло Петренко, сьогодні було звільнено останнього з затриманих на Банковій активістів - Ярослава Притуленка, передає прес-служба партії.

Зі  слів депутата, відповідне рішення прийняв сьогодні вранці Шевченківський районний суд міста Києва, закривши  провадження проти мітингувальника.

Як відомо, напередодні міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко та Генеральна прокуратура заявили про можливість звільнення з під арешту усіх затриманих учасників протестів у відповідь на тимчасове перемир’я з боку активістів на вул. Грушевського.

Така домовленість була досягнута в ході вчорашніх переговорів лідерів опозиції Віталія Кличка, Арсенія Яценюка і Олега Тягнибока з Президентом Віктором Януковичем.

10 грудня 2013 року Янукович заявив, що частина арештованих за час Євромайдану мітингувальників найближчим часом будуть звільнені, і тоді ця обіцянка була виконана – було звільнено всіх, крім Притуленка.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: