На пленарному тижні «питання Тимошенко» ризикує загубитися серед 122 інших

Читать на русском

На поточному пленарному тижні на розгляд Верховної Ради будуть винесені 122 питання.

Про це на погоджувальній раді в понеділок, 18 листопада, повідомив спікер Володимир Рибак, передає прес-служба Партії регіонів.

«Що стосується проекту розкладу пленарних засідань на поточний пленарний тиждень - він містить 122 питання», - заявив він.

При цьому Рибак додав, що на п'ятницю, 22 листопада, планується проведення години запитань до уряду, в той час як 25-29 листопада нардепи працюватимуть з виборцями.

У свою чергу голова фракції ПР у ВРУ Олександр Єфремов на погоджувальній раді заявив, що його політсила налаштована на конструктивну роботу, але в той же час припустив, що парламенту навряд чи вдасться розглянути більше половини заявлених питань.

Він також додав, що члени його фракції наполягають на роботі до закінчення розгляду порядку денного в четвер, звернувшись з відповідним проханням до Володимира Рибака.

У той же час, коментуючи результати погоджувальної ради, голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що не почув будь-якого позитивного сигналу від ПР щодо вирішення «питання Тимошенко» і подальшого підписання угоди про асоціацію з ЄС.

«... партія більшості не дала ніякого позитивного сигналу для того, щоб було однозначне рішення ЄС в питанні підписання угоди», - цитує Яценюка прес-служба «Батьківщини».

Нагадаємо, 15 листопада заступник голови фракції ПР Олег Зарубінський заявив, що його політична сила готова підтримати той законопроект про лікування ув'язнених за кордоном, який не передбачає їх звільнення від відбування покарання.

14 листопада Президент Віктор Янукович висловив упевненість, що ухвалення закону про лікування ув'язнених за кордоном має відповідати інтересам всіх осіб цієї категорії, а не лише екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

До цього, 17 жовтня 2013 року, Президент обіцяв підписати закон, що дозволяє виїзд Тимошенко на лікування за кордон, у разі його прийняття парламентом.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: