У ПР прояснили, що готові лікувати Тимошенко, але не готові звільняти

Читать на русском

Заступник голови фракції Партії регіонів Олег Зарубінський заявив, що його політична сила готова підтримати той законопроект про лікування ув'язнених за кордоном, який не передбачає їх звільнення від відбування покарання.

Про це він сказав на круглому столі в Інституті Горшеніна, передає прес-служба партії з посиланням на видання «Лівий берег».

«(Будемо голосувати) за законопроект, який передбачає, що ув'язнені, які дійсно хворіють і не можуть отримати лікування в Україні, можуть лікуватися за кордоном. Але вони повинні нести відповідальність за всіма зобов'язаннями перед державою», - зазначив він.

При цьому Зарубінський підкреслив, що оскільки вчинення злочинів екс-прем'єром Юлією Тимошенко було доведено, то вона повинна нести за них покарання.

Нагадаємо, 14 листопада 2013 року народний депутат Ігор Побер заявив, що фракція УДАР підтримає в парламенті євроінтеграційний пакет законів, який буде голосуватися 19 листопада.

7 листопада нардеп від «Свободи» Олексій Кайда пообіцяв, що і його фракція підтримає всі законопроекти, необхідні для євроінтеграції.

22 жовтня народний депутат від ПР Євген Балицький обіцяв, що Партія регіонів проголосує за опозиційний законопроект про лікування Тимошенко за кордоном.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: