Семенченко відмовився очолити комітет з безпеки та оборони

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Самопоміч» та командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко заявив, що відмовляється від посади голови парламентського комітету з безпеки і оборони.

«Натомість згоден на повноваження першого заступника. Цього достатньо, щоб у команді реалізувати те що ми хочемо в галузі оборони і безпеки країни», - написав Семенченко у себе в Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, в комітеті також будуть Ярош, Білецький, Береза, Мельничук, Тетерук, Мамчур «та інші достойні люди». «Важлива не посада, важлива команда. На жаль, головою комітету стане не військовий», - додав він.

«Але вибір «Народного Фронту» – людина цивільна. Сергій Пашинський. Квотний принцип взято за основу і цей найважливіший комітет – «не квота» «Самопомочі», - резюмував Семенченко.

Читайте також: Комбати можуть стати об'єктом маніпуляцій досвідчених політиків - експерт

Як відомо, комбат «Донбасу» Семен Семенченко претендував на посаду голови парламентського комітету з питань національної безпеки. Крім того, 28 листопада в прямому ефірі «5 каналу» він заявив, що готовий стати міністром оборони України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: