Ярош і Береза вирішили залишитись на іншому боці «парламентських барикад»

Читать на русском

Позафракційні народні депутати Дмитро Ярош, Андрій Білецький, Борислав Береза, Борис Філатов і Володимир Парасюк мають намір створити власну опозиційну депутатську групу.

Про це журналістам повідомив один з нардепів, представник партії «Правий сектор» Борислав Береза, інформує «Слово і Діло» з посиланням на РБК-Україна.

«Ярош, Білецький, Береза, Філатов, Парасюк. Все це люди, які знаходяться в опозиції. За законом України, люди, які не ввійшли в коаліцію вважаються опозицією», - сказав Береза.

Однак, за його словами, для створення депутатської групи ще не вистачає 5 чоловік. «Сьогодні нас 14 чоловік, а для того, щоб створити депутатську групу, потрібно 19. Нам не вистачає людей, але ми не готові прийняти людей, забруднених корупційними схемами або колишніх регіоналів. Для нас важливі моральні принципи», - відзначив нардеп.

Читайте також: Береза пропонує рік суворого режиму за кожні 100 гривень хабара

Нагадаємо, створити міжфракційну групу під назвою «Укроп» 19 листопада пообіцяв командир батальйону «Донбас» і народний депутат від фракції «Самопоміч» Семен Семенченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: