Ernst & Young допоможе Полтораку реформувати Міноборони

Читать на русском

Радник Президента та помічник міністра оборони з питань речового забезпечення Юрій Бірюков повідомив, що сьогодні було підписано Меморандум про співробітництво між Міністерством оборони України та аудиторською компанією Ernst & Young.

Про це він написав у своєму Facebook, інформує «Слово і Діло».

За словами Бірюкова, аудитори Ernst & Young допоможуть створити всі бізнес-процеси для роботи Державного підприємства «Головний центр забезпечення МОУ».

«Це наше дітище: наша ідея, наші плани, наші мрії. Це і є - реформи. Це і є - нові люди. Це і є - боротьба з корупцією», - зазначив помічник міністра оборони.

Читайте також: МОУ треба думати про одяг солдатів, а не про канадські винищувачі - Бірюков

Як відомо, сьогодні, 1 грудня, міністр оборони Степан Полторак запевнив, що при Міністерстві оборони буде створено нове держпідприємство для забезпечення військових уніформою.

«Щоб удосконалити питання забезпеченості особового складу уніформою ми разом з волонтерами створюємо державне підприємство із замкнутим циклом виробництва. Починаючи від пошуку постачальника, випробувань, закупівлі та доставки безпосередньо солдату», - повідомив Полторак.

Він також пообіцяв, що чиновники Міноборони та ЗСУ пройдуть позапланову переатестацію. Після проведення атестації буде прийнято відповідне рішення про їх подальшу роботу і службу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: