Яценюк і Ахметов «провалили» звільнення Донбасу

Читать на русском

Східну Україну продовжують обстрілювати терористи, режим припинення вогню так і не почав діяти, а політики так само годують обіцянками.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк 25 травня 2014 р. пообіцяв найближчим часом зупинити бандитський терор на Донбасі.

«Тих же наших співвітчизників з Донецької та Луганської областей, яким завадить прийти на виборчі дільниці розв'язана проти України війна, хочу запевнити - бандитам недовго залишилося тероризувати ваш край», - заявив він, запевняючи, що незабаром ситуація в регіонах, які потерпають від бойовиків, нормалізується .

А кількома днями раніше член Партії регіонів і президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов запевнив - Донбас буде звільнений від терористів.

«Народу Донбасу я служив і буду служити. Народ Донбасу в моєму серці назавжди! А ця купка пройдисвітів, які тероризують Донбас, - я переконаний, що в самий найближчий час їх будуть гнати в шию», - сказав він.

Ці обіцянки зафіксовані системою народного контролю «Слово і Діло». За півроку ситуація на сході так і залишається напруженою.Тож на сьогоднішній день зобов'язання політиків не виконані. Станом на 17 листопада 2014 року продовжуються обстріли та атаки терористів на позиції сил АТО. За останню добу загинуло шість українських патріотів під час режиму припинення вогню.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: