Вслід за Дніпропетровськом, Центр визволення заручників відкрили у Києві

Читать на русском

Сім'ї солдатів, що потрапили в полон чи зникли без вісти в зоні проведення антитерористичної операції тепер можуть звернутися до спеціального Центру з питань звільнення полонених, заручників і пошуку зниклих без вісти при СБУ, що запрацював у Києві.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала народний лепутат та уповноважений Президента України з урегулювання ситуації на сході Ірина Геращенко, передає «Слово і Діло».

«Для всіх родичів тих, кого утримують бойовики, важлива інформація: при СБУ створено Міжвідомчий центр з питань звільнення полонених, заручників і пошуку зниклих безвісти... Важливо саме туди надати всю повну інформацію про людину, з якою зник зв'язок», - наголосила Геращенко.

Телефони гарячої лінії Центру: 0800-501-482, (044) 235-63-67.

Народний депутат запевнила: «СБУ веде велику роботу по звільненню наших хлопців, щодня звіряє списки. За час створення центру більше 2400 людей було внесено в списки таких, що знаходяться в полоні або зникли безвісти». За її словами, близько 1000 людей вже були звільнені за результатами роботи Центру.

Читайте також: Пошуком загиблих на окупованій бойовиками території займаються волонтери

Нагадаємо, 8 вересня Президент під час візиту до Маруіполя заявив, що за перші дні перемир'я на сході з полону було звільнено понад 1200 українських бійців. Між тим, у Дніпропетровській області за підтримки місцевої адміністрації центр визволення полонених функціонує вже тривалий час.

Сама Геращенко має у своєму активі 8 виконаних обіцянок з 23, зафіксованих проектом «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: