Філатов дотримав свого слова про допомогу Центру визволення заручників

Читать на русском

Дніпропетровська обласна держадміністрація надає всебічну допомогу Центру визволення полонених.

Про це кореспонденту «Слова і Діла» розповів керівник проекту цивільно-військового співробітництва полковник Олексій Ноздрачов.

Представник Міноборони підтвердив, що Центр звільнення заручників в Дніпропетровську дійсно був створений і працює досить ефективно. «Дніпропетровська область взагалі веде найактивнішу діяльність як в допомозі збройним силам, як у зоні антитерористичної операції, так і в питаннях повернення військовополонених. Контактною особою є Рубан. І ось буквально вчора завдяки діям цього центру вдалося звільнити кілька людей», - повідомив Ноздрачов.

На питання про те, яку підтримку отримує центр від керівництва області, військовий відповів, що це, перш за все, інформаційна допомога. «У цій роботі найголовніше - це обмін інформацією. Інформація стікається з різних джерел і адміністрація допомагає цю інформацію обробити і здійснює допомогу центру як засобами матеріально-технічними, так і інформаційними», - розповів керівник проекту цивільно-військового співробітництва.

Читайте також: Пошуком загиблих на окупованій бойовиками території займаються волонтери

Нагадаємо, відповідну обіцянку заступника голови Дніпропетровської ОДА Бориса Філатова «Слово і Діло» зафіксувало 4 серпня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: