В Партії Регіонів обіцяють не допустити проекту «любі друзі-2»

Читать на русском

У Партії Регіонів розкритикували заяву Порошенка про розпуск Верховної Ради, заявивши при цьому, що не сумніваються у власній перемозі.

Про це політсила повідомила на своєму офіційному сайті, пише «Слово і Діло».

«Партія Регіонів вважає офіційну заяву Президента України щодо дострокового розпуску парламенту і викладену в ньому аргументацію вершиною політичного лицемірства. Чи може йти мова про те, що чинна Верховна Рада обрана незаконно, якщо легітимність виборів 2012 була визнана спостерігачами з усього світу і авторитетними міжнародними організаціями?», - наводять аргументи у ПР.

У політичній силі ставлять під сумнів також сумлінність самого глави держави. Зокрема нагадують, що він не виконав свої обіцянки стосовно закінчення АТО протягом 14 днів з моменту свого обрання та щодо 1000 гривень щоденної компенсації учасникам бойових дій.

Менше з тим, у Партії Регіонів не сумніваються, що в новому складі Верховної Ради їм знову вдасться сформувати більшість.

Читайте також: ПРУ замість ПР?

Нагадаємо, частина вихідців із Партії Регіонів сформувала нову політичну силу — Партію розвитку, головою якої був обраний також екс-регіонал Юрій Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: