Мірошниченко вірить, що партія Льовочкіна переможе на виборах до Ради

Читать на русском

Колишній регіонал Юрій Мірошниченко вважає, що очолювана ним Партія розвитку має всі шанси на те, щоб перемогти на дострокових виборах до Верховної Ради та сформувати коаліцію в новообраному парламенті.

Про це він сказав на суботньому з'їзді Партії розвитку, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Кореспондент».

Мірошниченко підкреслив, що його політсила цілком підтримує проведення дострокових виборів до парламенту.

«Ми підтримуємо проведення позачергових парламентських виборів. Ми переможемо, я переконаний. Ми створимо нову фракцію в парламенті, і ця фракція, я впевнений, стане стрижнем для формування майбутньої коаліції», – заявив нардеп.

Співзасновник партії (також екс-регіонал) Сергій Ларін, використовуючи риторику колишніх однопартійців, пояснив мету новоствореної політичної сили необхідністю побудови на основі Партії розвитку «нової української держави» з прозорим обранням «усіх керівних органів, відкритим фінансуванням, залученням громадян до процесу прийняття рішень». «Багата і процвітаюча Україна – наша мета», – підсумував Ларін.

Нагадаємо, переформатування політичних сил у Верховні Раді триває вже не перший місяць. «Слово і Діло» вже повідомляло про заяву колишнього спікера Володимира Рибака про те, що Партія регіонів ризикує втратити до половини своїх членів. На початку червня з фракції ПР вийшла група з 20 депутатів на чолі з Лук'яновим та Олійником.

3 червня «Слово і Діло» писало про те, що Сергій Ларін займається створенням нової партії, яку пов'язують із колишнім головою президентської адміністрації Сергієм Льовочкіним.

Юрій Мірошниченко має 14 обіцянок, зафіксованих системою «Слово і Діло». З них він виконав 3, а ще 7 – у тому числі про неприпустимість розгону Майдану – отримали статус невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: