Японці вирішують, що робити з Бортницькою станцією аерації

Читать на русском

28 серпня 2013 року в рамках підготовки до реконструкції Бортницької станції аерації пройшла зустріч представників АК "Київводоканал" і ВАТ "Київпроект" з робочою групою фахівців агентства міжнародного співробітництва JICA (Японія).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА, текст якого має "Слово і діло".

У ході заходу обговорювалися організаційні моменти щодо подальшої роботи японських фахівців у Києві, а також був запланований ряд зустрічей співробітників JICA з представниками Мінрегіону, Мінприроди та КМДА.

Фахівці "Київводоканалу" і "Київпроекту" у свою чергу обіцяли допомогти японській стороні досконально розібратися в деталях виробничого процесу та проекту реконструкції Бортницької станції аерації.

Вивчення проекту реконструкції і нинішнього стану очисних споруд триватиме чотири місяці, після чого буде вирішено питання надання допомоги з боку японського уряду.

Нагадаємо, що голова КМДА Олександр Попов 26 червня 2013 року запевнив, що до кінця 2013 року міська влада визначить інвестора для реконструкції Бортницької станції аерації.

Провести комплексну реконструкцію даного об'єкту також обіцяли прем'єр-міністр Микола Азаров і міністр регіонального розвитку Геннадій Темник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: