Булатову не вистачило 4 місяців на проведення аудиту в Мінмолодьспорті

Читать на русском

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов за чотири місяці не зміг провести аудит в підлеглому йому відомстві.

Зокрема, 21 березня Булатов заявив, що, враховуючи значний рівень корупційних схем, закладених попередньою владою, в його відомстві буде проведений аудит

Цей аудит, за словами міністра, повинна була проводити організація з відомим світовим ім'ям і на кошти інвесторів. Відзначимо, що 9 квітня Булатов повторив свою обіцянку.

У відповідь на інформаційний запит проекту «Слово і Діло» у Міністерстві молоді та спорту повідомили, що в першому півріччі 2014 року проводився аудит тільки підконтрольних відомству установ. Аудит же самого Міністерства у вказаний час не проводився.

Як повідомлялося раніше, міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов не подав, як обіцялося раніше, остаточний варіант зміненої структури власного міністерства та затверджений план розвитку галузі на найближчий період.

Водночас він звернувся до громадських активістів та бізнесменів з проханням допомогти в проведенні реформ в підлеглому йому відомстві.

Поточний рейтинг Дмитра Булатова в системі «Слово і Діло» становить 29% - він виконав 5 з 17 зафіксованих проектом обіцянок, ще 9 його обіцянок знаходяться в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: