Булатов просить активістів допомогти у виконанні своєї обіцянки

Читать на русском

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов звернувся до громадських активістів та бізнесменів з проханням допомогти в проведенні реформ в підлеглому йому відомстві.

«Я закликаю до співпраці всіх - громадських активістів, спортсменів, бізнесменів, звичайних людей. Без вашої допомоги Міністерство молоді та спорту буде провадити зміни набагато повільніше», - заявив на зустрічі з громадськими активістами в Одесі Булатов, пише «Слово і Діло».

Як повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту, на зустрічі обговорювалися можливості спільних проектів у галузі спорту із залученням молодіжних організацій, туристичні можливості Одещини, а також спільні ініціативи бізнесменів та держави.

«Я заохочу вас до співпраці з Міністерством. Завдяки небайдужим людям ми маємо дізнаватися про існуючі проблеми в регіонах, разом вирішувати їх», - сказав Булатов.

«Не чекайте, коли ми прийдемо до вас - приходьте до нас самі, діліться ідеями, і головне - шляхами їхньої реалізації», - додав міністр.

Нагадаємо, 3 квітня Дмитро Булатов пообіцяв найближчим часом представити нову структуру відомства та план розвитку ввіреної йому галузі. Рейтинг відповідальності міністра на сьогоднішній день становить 29% - він виконав 5 з 17 обіцянок, зафіксованих системою «Слово і Діло». Ще одна його обіцянка має статус «не виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: