Путін виведе бойовиків з України в обмін на вигідний газовий контракт?

Читать на русском

Колишній міністр МВС Юрій Луценко вважає, що президент РФ Володимир Путін розпочав новий етап шантажу України та ЄС, намагаючись пов'язати вивід російських диверсантів і підписання газової угоди.

Про це він написав у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

При цьому Луценко додав, що в цій ситуації перевіриться у тому числі командність різних гілок української влади. Політик також зазначив, що зараз, як ніколи, не можна зменшувати тиск на Росію з боку Заходу.

Нагадаємо, напередодні українська влада відмовилася від запропонованої «Газпромом» знижки в 100 дол США на газ, наполягаючи на зміні газового контракту і ринкової ціни на газ в 268 дол США за тисячу куб. м.

Як повідомлялося раніше, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що українській владі необхідно створити «антипутінську коаліцію» спільно з головними олігархами сходу України.

Поточний рейтинг відповідальності Луценка в системі «Слово і Діло» становить 45%. Проектом зафіксовано 20 його обіцянок, з яких він виконав 9. Зокрема він, як і обіцяв, не брав участі в позачергових президентських виборах. Ще 8 обіцянок колишній глава МВС виконати не зміг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: