Луценко створить з Ахметовим і Коломойським «антипутінську коаліцію»

Читать на русском

Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що українській владі необхідно створити «антипутінську коаліцію» спільно з головними олігархами сходу України.

«Якщо ми керуємося не первинними емоціями, то мусимо брати в союзники Української Реконкісти не тільки вчорашніх беркутів і альфівців, але й потужних олігархів Сходу, яким вигідна незалежна Україна», - написав Луценко у себе в Facebook, передає «Слово і Діло».

Він також зазначив, що як для Ріната Ахметова, так і для Ігоря Коломойського «бізнесу в Малоросійській губернії Росії - немає». «Тому вони - українські економічні націоналісти і є нашими попутчиками в цій антикремлівській війні», - заявив Луценко.

За його словами «антипутинська коаліція» повинна складатися так само, як і «антигітлерівська». «Черчилль дуже точно сформулював: проти Гітлера вступлю в союз хоч з дияволом. Вступив. Переміг фашизм. І проголосив Хрестовий похід проти комунізму», - написав Луценко.

Разом з тим він додав, що європейська Україна неможлива без ліквідації «всевладдя феодалів-олігархів з сотнями тисяч кріпосних і приватними арміями». «Все буде. Але після перемоги у війні», - запевнив екс-міністр.

Як повідомлялося раніше, Юрій Луценко вважає, що Президент має всі підстави розпустити Верховну Раду вже в найближчі дні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: