Коваль поповнить раціон бійців ВСУ гуманітарними пайками

Читать на русском

У місця зберігання продовольчих запасів Збройних сил України надійшло 300 тисяч раціонів сухих пайків «MRE», що прибули в якості гуманітарної допомоги від США.

«У березні 2014 року від збройних сил країн-партнерів у якості гуманітарної допомоги в Збройні Сили України надійшло 300 тисяч раціонів сухих пайків «MRE», які через об'єднані центри забезпечення були видані Збройним Силам України», – повідомляється на сайті Міноборони, пише «Слово і Діло».

Також повідомляється, що отримані пайки відповідають обліковим даним у місцях їх зберігання, нестач і надлишків не виявлено.

Крім того, прес-служба відомства повідомляє про проведення перевірки інформації про незаконний збут раціонів таких сухих пайків.

Як повідомлялося в Міноборони раніше, 29 березня в Україну приїхала остання партія допомоги від американського уряду у вигляді сухих пайків «MRE» (Meal ready to eat – Їжа, готова до вживання – Ред.).

Нагадаємо, 14 квітня в. о. міністра оборони Михайло Коваль закликав благодійників контролювати використання за призначенням переданої ними матеріальної допомоги для Збройних Сил України.

Пізніше Верховна Рада створила тимчасову слідчу комісію з питань перевірки використання коштів, перерахованих громадянами на підтримку Збройних Сил.

Про те, чого не вистачає українській армії, можна прочитати на нашому сайті.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: