Ляшко б’є на сполох через скупчення терористів на Донеччині

Читать на русском

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомляє про розміщення 5 бронетранспортерів і 300 бойовиків у 15 кілометрах від російського кордону в пункті пропуску села Маринівка.

Про це нардеп інформує, посилаючись на повідомлення українських партизанів у місті Сніжному Донецької області.

«Повідомляю про нове скупчення терористів, а саме: 5 БТР, близько 300 терористів, в основному неросіяни», – пише Ляшко на своїй сторінці у «Фейсбуці», передає «Слово і Діло».

Згідно з отриманою інформацією, прибувши, терористи розмістилися у спортивній школі за адресою вул. Карапетяна, в будівлі «старої лазні» біля Санітарно-епідеміологічної станції.

Також повідомляється, що в центральній частині міста розміщені БТР, вогневі позиції і зенітна гармата. При в'їзді в центр розміщений крупнокаліберний кулемет. У шинах закладені три протитанкові міни.

Нагадаємо, 5 червня командир батальйону «Азов» Ярослав Гончар повідомив, що біля пункту пропуску «Маринівка» в Донецькій області почався бій. Крім того, стало відомо, що на Донеччині й Луганщині проти сил антитерористичної операції воюють 10 тисяч бойовиків.

Раніше Олег Ляшко заявив, що вважає за необхідне знищувати громадян України, які є посібниками російських бойовиків.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 41 обіцянку Олега Ляшка, з яких 3 були виконані, а 9 провалені. Зокрема, Ляшко дав обіцянку, що Луганщина залишиться у складі України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: