Бійці Литвина ведуть бій з терористами на українському кордоні

Читать на русском

Командир батальйону «Азов» Ярослав Гончар повідомив, що біля пункту пропуску «Маринівка» в Донецькій області почався бій.

Про це він написав у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

«О 16:00 почався бій, ППК оточений, працюють снайпери по ППК, не дають висунутися нашим, продовжують оточувати. На авіацію чекаємо вже 1,5 години», – повідомив Гончар.

За його словами, на пункт прикордонного контролю «Маринівка», який знаходиться в Донецькій області, з російського боку висунулося 3 КамАЗи та БТР і посіли позиції в 450 метрах від ПП.

При цьому, як повідомляє сайт Держприкордонслужби України, станом на 16:50 нашими військовими був підбитий один КамАЗ і знищений крупнокаліберний кулемет. «До пункту пропуску висунувся зведений загін Держприкордонслужби та Збройних сил», – ідеться в повідомленні.

Станом на 18:30 авіацією Збройних сил України було двічі нанесено вогневий удар по позиціях терористів. «З боку нападників є втрати, поранено 3 прикордонника», - повідомляє ДПСУ.

Нагадаємо, сьогодні колишній міністр МВС Юрій Луценко заявив, що в ніч на 5 травня з території РФ через український кордон безперешкодно в'їхали 15 КамАЗів з терористами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: