Ляшко готовий стріляти в українців, які є посібниками терористів

Читать на русском

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що громадян України, які є посібниками російських бойовиків, а також тих, хто заважає проведенню антитерористичної операції на сході України, потрібно знищувати нарівні з самими бойовиками.

Про це політик заявив у ході онлайн-конференції на порталі bigmir)net, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Потрібно дати час на виведення (із зони бойових дій – Ред.) мирних громадян, вивести їх, а далі, всі хто залишиться – це посібники терористів, які допомагають ворогу. Коли «умалішонниє» кидаються під танк, намагаються зупинити бійця, який йде знищувати чеченського терориста, значить, це посібник того ж терориста, і його доля така сама, як того терориста», – зазначив Ляшко.

Політик також підкреслив, що зону антитерористичної операції необхідно оголосити зоною бойових дій і ввести там надзвичайний або військовий стан.

Ляшко додав, що антитерористичну операцію на сході не можна зупиняти за жодних обставин, оскільки в такому разі терористи провадитимуть свою діяльність на всій території України.

Нагадаємо, раніше Ляшко заявив про те, що «міліції в Україні немає», розкритикувавши дії працівників МВС у боротьбі з терористами.

До цього Ляшко записав відеозвернення, в якому закликав український народ боротися з Росією на сході України.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 40 обіцянок Олега Ляшка, з яких 3 було виконано, а 9 провалено. Зокрема, Ляшко дав обіцянку, що Луганщина залишиться у складі України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: