Мер Кравченко просить луганчан сидіти вдома

Читать на русском

Мер Луганська Сергій Кравченко заявив про повне забезпечення міста всім необхідним і закликав луганчан за можливості не залишати своїх квартир.

«У разі загострення ситуації закликаю всіх громадян залишатися вдома, батьків уважно стежити за власними дітьми... До вирішення конфлікту також прошу за можливості утриматися від поїздок містом, особливо в місцях збройного протистояння», – йдеться в заяві Кравченка, розміщеній на сайті Луганської міськради, передає «Слово і Діло».

Крім того, мер Луганська заявив, що в обласному центрі достатньо продуктів харчування і лікарських препаратів, також є запаси палива. У місті продовжують працювати комунальні та екстрені служби, громадський транспорт та установи охорони здоров'я.

Також Кравченко попросив попередити родичів, близьких і знайомих про події та зберігати спокій.

Він висловив співчуття родичам загиблих і побажав якнайшвидшого одужання пораненим. Кравченко висловив надію, що «здоровий глузд переможе, і в місто повернуться мир і порядок».

Раніше на сайті міськради повідомлялося, що озброєні люди не перешкоджають працівникам виконкому виконувати свої функціональні обов'язки.

29 травня озброєні бойовики, прикриваючись родичами українських солдатів, із боєм захопили конвойний батальйон Луганського полку Східного територіального об'єднання Національної гвардії України.

2 червня стало відомо про штурм терористами управління Луганського прикордонного загону. Військовослужбовцям управління, на яких напали півтисячі бойовиків, було відправлено підкріплення.

Нагадаємо, Сергій Кравченко очолює Луганську міську адміністрацію з 2006 року.

«Слово і Діло» зареєструвало 133 обіцянки чиновника, з яких він виконав приблизно чверть. Практично всі вони стосуються благоустрою міста. Переглянути рейтинг відповідальності міського голови Луганська можна тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: