Турчинов заохотив за успіхи начальника донецького СБУ

Читать на русском

В. о. Президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов звільнив Валерія Рудницького з посади начальника управління СБУ в Донецькій області, призначивши його заступником командувача Національною гвардією.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це йдеться в указах президента № 489-490 від 26 травня, опублікованих на офіційному сайті Глави держави. Причини такого кадрового рішення, яке, по суті, можна розглядати як підвищення, в документі не вказані.

Рудницький народився 27 вересня 1962 року в Мінську. У 2012 році він обіймав посаду першого заступника начальника головного управління - командувача Внутрішніми військами МВС України.

На посаду начальника управління СБУ в Донецькій області Рудницький був призначений 21 квітня 2014, пропрацювавши на ній, таким чином, лише місяць.

Як відомо, сьогодні в Донецьку активізувалася антитерористична операція, яка перемістилася в район донецького аеропорту.

Лідер президентської гонки Петро Порошенко сьогодні на брифінгу заявив, що антитерористична операція не може і не буде триває два-три місяці. «Вона повинна і буде тривати години», - зазначив політик.

Вибори в Донецьку і області пройшли з дуже низькою явкою - в них взяли участь близько 14% виборців. Голова ЦВК Михайло Охендовський вчора вранці заявив, що в Донецьку не відкрилася жодна виборча дільниця, навіть незважаючи на те, що туди доставлено всі виборчі бюлетені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: