АТО в Донецьку активізувалася синхронно із заявою Порошенка (ФОТО)

Читать на русском

У район донецького аеропорту перемістився епіцентр антитерористичної операції, чути постріли, в небі літають вертольоти і винищувачі української армії.

«У Донецьку почалася АТО. Гаряча точка - аеропорт, захоплений бойовиками. Рейсів там немає, диспетчери евакуйовані. Працює армія», - повідомляють у своєму Twitter «Новини Донбасу», передає «Слово і Діло».

Раніше стало відомо, що Донецький аеропорт зайняли озброєні бойовики, а диспетчери вишки, звідки ведеться контроль за польотами пасажирських літаків в аеропорту «Донецьк», були евакуйовані.

Пізніше прес-секретар АТО Владислав Селезньов повідомив, що о 13:00 терористам був висунутий ультиматум скласти зброю і здатися силам АТО. За його словами терористів попередили, що у разі невиконання вимог українськими силовиками буде застосований силовий варіант звільнення аеропорту.

«Терористи не виконали вимоги українських силовиків, по позиціях терористів було завдано авіаційного удару», - сказав Селезньов. «Спочатку літак СУ-25 виконав попереджувальні постріли з метою змусити терористів виконати умови учасників АТО. У лавах бойовиків почалася паніка. Після цього літак МіГ-29 наніс авіаудар по місцях скупчення терористів», - заявив прес-секретар АТО.

Як відомо, лідер президентської гонки Петро Порошенко сьогодні на брифінгу заявив, що антитерористична операція не може і не буде тривати два-три місяці. «Вона повинна і триватиме години», - зазначив кандидат.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: