Бондаренко спізнився зі своїм висуненням рівно на рік

Читать на русском

Системою «Слово і Діло» зафіксовано обіцянку нинішнього голови Київської державної міськадміністрації та кандидата в мери Києва Володимира Бондаренка, згідно з якою його партія ВО «Батьківщина» мала визначити кандидата на пост київського міського голови до кінця квітня 2013 року.

Так, 21 квітня 2013 року Бондаренко, будучи народним депутатом від фракції «Батьківщина», запевнив, що його партія визначить свого кандидата на пост мера Києва до кінця тижня. Втім, варто сказати, що того ж дня його заяву було спростовано колегою по фракції Андрієм Павловським – він заявив, що кандидата в мери «Батьківщина» визначить 18 травня 2013 року.

Але висунення не відбулося й тоді – конференція Київської міської організації партії ВО «Батьківщина» висунула Володимира Бондаренка кандидатом на посаду міського голови Києва 25 квітня 2014 року, тобто через рік після його обіцянки.

Системою «Слово і Діло» зафіксовані 77 обіцянок Володимира Бондаренка, з яких 4 були виконані, а ще 4 – провалені.

На посаді голови КМДА Бондаренко не впорався з обіцянками скоротити кількість своїх заступників до трьох, а також демонтувати у встановлений термін сільгоспринок біля ЦВК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: