Добкін проти сепаратизму, але за переговори з сепаратистами

Читать на русском

Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін вважає, що заради збереження людських життів необхідно сідати за стіл переговорів з представниками так званих Донецької та Луганської республік.

Про це Добкін заявив в ефірі «5 каналу», пише «Слово і Діло».

«Так, якщо треба – треба розмовляти з ким завгодно… навіть з тими, кого не бачать серед переговорників… Чому не почати переговори… адже мова зброї, уже видно, нікого не лякає», – заявив Добкін.

На питання, чи готовий хтось із представників ДНР та ЛНР до перемовин із Києвом, Михайло Добкін відповів, що потрібно використати всі можливості сісти за стіл переговорів. «От якщо не відреагують, тоді можна говорити, що всі методи були вичерпані, ми зробили все. Але ж не робиться все, їх же намагаються запросити за стіл переговорів тільки в наручниках під дулами автоматів, однак поки цього не виходить», – сказав політик.

Добкін, який заявив, що виступає за цілісність України, свого часу висловився проти створення так званої Харківської народної республіки. Між тим, раніше одіозного політика самого звинувачували в сепаратизмі. 10 березня 2014 року прокуратура затримала екс-губернатора Харківщини за підозрою в посяганні на територіальну цілісність та недоторканність України.

«Слово і Діло» зареєструвало 176 обіцянок Михайла Добкіна, 43 з яких він уже виконав. Які саме, дивіться в нашому рейтингу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: