Добкін виступив проти створення «Харківської республіки»

Читать на русском

Кандидат у президенти України Михайло Добкін заявив, що негативно ставиться до таких проявів сепаратизму як створення самопроголошеної «Харківської народної республіки».

«Якщо ви хочете запитати в мене, як я ставлюся до того, щоб існувала якась самостійна Харківська республіка, я вам скажу: негативно ставлюся», - сказав Добкін на прес-конференції в Харкові, пише «Слово і Діло».

За словами політика, Харківська область є невід'ємною частиною України, як і весь південний схід, «і повинна залишатися такою навіки».

При цьому екс-губернатор зауважив, що якщо з людьми не будуть розмовляти представники центральної влади і слухати їхню думку, протестні настрої зростатимуть.

«На жаль, керівництво країни не приїжджає на південний схід розмовляти з людьми. Приїжджають віце-прем'єри і силові міністри, вони приїжджають вже гасити пожежу, але не працюють на випередження», - зазначив Добкін.

Нагадаємо, делегати з'їзду Партії регіонів вирішили підтримати Михайла Добкіна як єдиного кандидата від цієї політичної сили на посаду президента України.

Рейтинг відповідальності Михайла Добкіна в системі «Слово і Діло» на 8 квітня становить 22%. Він зумів виконати 37 зі 172 зафіксованих проектом обіцянок, ще 40 його обіцянок були провалені, а 95 знаходяться у процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: