Кличко обдурив українців, що опозиція висуне єдиного кандидата

Читать на русском

Кандидат у президенти Віталій Кличко запевнив, що до весни 2014 року опозиція висуне єдиного кандидата у президенти. Однак ЦВК зареєструвала 23 кандидата, з яких 8 політиків балотуються від опозиції.

Про те, що кандидат буде єдиний  Кличко  заявив ще 17 червня минулого року. Однак у березні 2014 стає зрозуміло, що ВО «Батьківщина», «УДАР» і «Свобода» не визначились з єдиним кандидатом на президентських виборах, які відбудуться вже наступної неділі, у зв'язку з самоусуненням Віктора Януковича раніше визначенного терміну, пише «Слово і Діло».

29 березня стало відомо, що від ВО «Батьківщина» в президенти іде Юлія Тимошенко, від ВО «Свобода» - Олег Тягнибок, а лідер «УДАРу» Віталій Кличко відмовився балотуватися на користь Петра Порошенка. Крім лідерів партій від опозиції балотується ще ряд політиків.

Системою «Слово і Діло» наразі зафіксовано 142 обіцянки Кличка. Скільки з них він ужевиконав, можна дізнатися на нашому сайті. Йому не вдалося організувати блокаду Верховної Ради до відставки уряду Миколи Азарова, він не добився запрошення генерального прокурора Віктора Пшонки до парламенту і не виконав ще 17 своїх обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: