Бондаренко не позбувся зайвих заступників, стихійної торгівлі та "йолки"

Читать на русском

Станом на сьогоднішній день поряд з барикадами на Майдані продовжує височити знаменита конструкція для новорічної ялинки, хоча глава КМДА Володимир Бондаренко обіцяв її демонтувати.

Незалежно від ставлення городян до даної конструкції, факт залишається фактом - дана обіцянка нинішнього столичного градоначальника залишається невиконаним, повідомляє кореспондент «Слова і Дела».

Але є питання серйозніше, з якими Бондаренко також не справляється - це боротьба з торгівлею в переходах київської підземки.

15 травня голова Київської державної міської адміністрації Володимир Бондаренко розповів, що діалог з керівництвом київських підземних переходів не дав позитивних результатів. Він пояснює, що постійні суди забезпечують позови власників, які судяться між собою. Оскільки суд забороняє будь-які дії, пов'язані з цими об'єктами, поки йде слідство, вони продовжують функціонувати .

Крім того, ліквідувати зайві посади своїх заступників Бондаренко теж відмовляється. На його думку, 5 заступників - це мінімальна кількість, яка необхідна для керівництва містом.

Ще 2 квітня столичний градоначальник заявив про те, що ялинка ("йолка") на Майдані Незалежності буде демонтована раз і назавжди. Однак по сьогоднішній день його обіцянка залишилася невиконаною.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 77 обіцянок Володимира Бондаренка, з яких він виконав чотири. Більшість зобов'язань, які взяв на себе нинішній глава КМДА, зараз в процесі виконання. Які саме, дивіться на нашому сайті.

Варто відзначити, що Бондаренко не демонтував сільсько-господарський ринок біля ЦВК, не скоротив кількість заступників голови КМДА до мінімуму, і не виконав ще 2 обіцянки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: