Бондаренко не в силах знести кіоски в київських підземках

Читать на русском

Голова Київської державної міської адміністрації Володимир Бондаренко розказав, чому діалог з керівництвом київських підземних переходів не дав позитивних результатів.

«Коли ми почали підходити до них, спочатку на станціях метро – то нічого зробити не можна. Переважна кількість цих точок прикрита рішенням судів», - сказав Бондаренко на зустрічі зі студентами, передає кореспондент «Слова і Діла».

Міський голова пояснює, що постійні суди забезпечують позови власників, які судяться між собою. Оскільки суд забороняє будь-які дії, пов'язані з цими об'єктами, поки йде слідство, вони продовжують функціонувати. «І я не можу як керівник доторкнутись до цих кіосків, бо це по забезпеченню позову заблоковано», - сказав Бондаренко.

Голова міськадміністрації поскаржився, що бюджет міста недоотримує чималі кошти через 3,5 тисячі земельних ділянок, не оформлених власниками кіосків.

Нагадаємо, 6 травня Володимир Бондаренко пообіцяв звільнити від стихійної торгівлі усі підземні переходи Києва. Таким чином, сьогоднішньою заявою Київський міський голова продемонстрував свою неспроможність виконати цю обіцянку.

Усього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 76 обіцянок Володимира Бондаренка, лише 2 з них виконані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: