Гриценко вже бачить себе у другому турі виборів

Читать на русском

Народний депутат та кандидат у президенти Анатолій Гриценко вважає свій вихід у другий тур виборів найкращим варіантом для виборців.

У другому турі Гриценко готовий помірятися силами з Петром Порошенком, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Сам кандидат упевнений, що зможе скласти гідну конкуренцію не лише Порошенку, але й Тимошенко. «Ця влада Гриценка боїться більше, ніж Путіна з його агресією. Тому що я правду скажу в очі і красти не дам», - заявив політик.

Гриценко – позафракційний, на головну посаду країни висувається від політичної партії «Громадянська позиція», яку й очолює. Своє рішення йти в президенти він пояснив тим, що зможе професійно виконувати обов’язки верховного головнокомандувача української армії.

Наприкінці квітня Гриценко заявив, що Верховна Рада має проголосували за відставку Олександра Турчинова, оскільки той не спроможний узяти під контроль ситуацію на сході країни.

5 травня Гриценко заявив, що подасть до суду за порушення ЦВК його прав.

Із 55 обіцянок Гриценка, зареєстрованих на сайті «Слово і Діло», виконані 13. Ще 36 – у процесі виконання. Так, нещодавно кандидат у президенти пообіцяв, що найближчим часом в Україні відбудуться позачергові парламентські вибори.

Крім того, «Слово і Діло» порівняло передвиборні обіцянки Анатолія Гриценка у 2010 році та сьогодні. Більше про це читайте на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: