Гриценко судитиметься з ЦВК за порушення його прав

Читать на русском

Штаб кандидата в президенти Анатолія Гриценка подасть позов до Київського апеляційного адміністративного суду щодо порушення прав кандидата при формуванні окружних виборчих комісій.  

Про це заявив представник кандидата в президенти в ЦВК Ігор Пукшин, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Гриценка.  

Зі слів Пукшина, Центральна виборча комісія своєю постановою №468 порушила принцип пропорційності у формуванні виборчкомів. Зокрема, йдеться про те, що через вибуття з президентських перегонів Олега Царьова та Наталії Королевської їх представники в ОВК були замінені на представників інших кандидатів.

«Внаслідок прийняття постанови ЦВК від 2 травня 2014 року Петро Порошенко отримав додатково 10 керівних посад в ОВК, Михайло Добкін – 7, Юлія Тимошенко – 5, Зорян Шкіряк – 3, Петро Симоненко – 2. Анатолій Гриценко не отримав жодної додаткової керівної посади у складі окружних виборчих комісій» – підкреслив Пукшин.

Нагадаємо, 22 квітня Гриценко заявив, що Юлія Тимошенко повинна звітувати перед суспільством, а не роздавати передвиборні обіцянки, оскільки всі ключові посади в країні займають представники її партії.

30 квітня Гриценко висловив думку, що Олександр Турчинов неспроможний виконувати обов’язки Президента України.

Поточний рейтинг Гриценка в системі «Слово і Діло» становить 17%. Він виконав 9 із 54 своїх обіцянок.

У своїй програмі на виборах президента Гриценко заявив, що легко зруйнує монополії олігархів і створить однакові для всіх підприємців умови ведення бізнесу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: