Гриценко вимагає відставки Турчинова до 6 травня

Читать на русском

Народний депутат та кандидат у президенти Анатолій Гриценко вважає Олександра Турчинова неспроможним виконувати обов’язки президента України.

Про це із посиланням на персональний сайт політика повідомляє «Слово і Діло».

«Верховна Рада дала Турчинову повноваження Президента – Верховного головнокомандувача. Турчинов не спроможний виконувати покладені на нього обов'язки. Це вже ясно всім», - заявив Гриценко.

Політик звинуватив Олександра Турчинова у здачі Криму і заявив, що на черзі – Схід України, а пізніше – Київ. Аби покласти цьому край, виконувач обов’язків президента, на думку Гриценка, мав би давно подати у відставку, а Верховна Рада – негайно проголосувати за неї.

Гриценко пропонує до 6 травня скликати позачергове засідання Парламенту, на якому закликає депутатів проголосувати за відставку спікера.

Крім того, екс-міністр оборони вкотре звинуватив Юлію Тимошенко в тому, що вона могла би вплинути на керівника своєї політичної сили, але цього не робить. Раніше Гриценко вже заявляв про те, що лідерка «Батьківщини» має приборкати свою команду, або піти геть.

Наприкінці березня Анатолій Гриценко виступив із заявою, що він вирішив балотуватися в президенти, бо зможе професійно виконувати обов’язки Верховного головнокомандувача української армії. Ще раніше він звертався до Юлії Тимошенко із проханням призначити його в. о. президента.

На контролі «Слова і Діла» нині перебуває 54 обіцянки Анатолія Гриценка. 9 із них виконані, ще 39 – у процесі. Так, нещодавно політик пообіцяв у разі обрання Президентом «зруйнувати монополії олігархів», а ще – провести дострокові парламентські і президентські вибори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: