Тягнибок хоче забрати «Укртелеком» і «Київенегро» в Ахметова

Читать на русском

Кандидат у президенти, лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок вважає за необхідне перевірити законність приватизації олігархами «Укртелекому», «Київенерго», Запорізького титаномагнієвого комбінату, «Луганськтепловозу» та інших великих підприємств.

Про це політик заявив на зустрічі з виборцями в Шепетівці Хмельницької області, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ВО «Свобода».

«Свобода» наполягає на перевірці законності приватизації dсіх великих підприємств… Взагалі в питанні розкриття злочинів у царині приватизації не має бути терміну давності – усе незаконно відчужене майно необхідно повернути в державну і комунальну власність або виставити на новий продаж», – цитує Тягнибока прес-служба партії.

Лідер «Свободи» нагадав, що його політсила внесла до ВРУ проект постанови «Про введення мораторію на відчуження майна, яке перебуває в державній та комунальній власності», яким пропонується тимчасово призупинити банкрутство, ліквідацію, реорганізацію та санацію державних і комунальних підприємств, а також реєстрацію всіх договорів, що передбачають відчуження держмайна за останні роки.

Проектом «Слово і Діло» на сьогодні зафіксовано 98 обіцянок Олега Тягнибока, з яких 13 були виконані, а 9 провалені. Поточний рейтинг його відповідальності в системі становить 13%.

Нещодавно сайт «Слово і Діло» дослідив, як змінилися обіцянки Олега Тягнибока порівняно з 2010 роком, порівнявши його передвиборні програми зразка 2010 і 2014 років.

Як відомо, «Укртелеком» та «Київенерго» належать бізнес-структурам Ріната Ахметова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: