Бондаренко придумав, як захистити результати виборів

Читать на русском

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко  ініціює створення координаційної ради з захисту результатів виборів президента, мера Києва й депутатів Київської міської ради.

«Я закликаю всі політичні сили, які беруть участь у виборах на міському рівні та всіх кандидатів на посаду міського голови спільно створити координаційну раду щодо забезпечення захисту результатів виборів не тільки мера, а в першу чергу обрання президента», – сказав Бондаренко, пише "Слово і Діло".

Нинішній голова столиці заявив, що готовий узяти на себе роль організатора такої координаційної ради.

На його думку, координаційна рада зможе виробити дієвий механізм попередження можливих провокацій та забезпечити прозорий підрахунок голосів.

Варто зазначити, що попередити й не допустити непередбачених обставин на президентських виборах зобов'язується й прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, а також міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак. Останній, зокрема, запевнив, що влада докладе максимум зусиль, щоб президентські вибори відбулися.

Нагадаємо, Володимир Бондаренко з 7 березня – голова Київської міської державної адміністрації. У системі «Слово і Діло» зафіксовано 58 обіцянок Бондаренка. Одна обіцянка  про те, що Київ прийме біженців із Криму чиновник виконав. Ще 3 обіцянки, серед яких обіцянка демонтувати сільськогосподарський ринок біля ЦВК, а також обіцянку добитися внесення поправок до бюджету 2014 від опозиції Бондаренко не виконав. 54 обіцянки, серед яких обіцянка звільнити київські підземки від стихійної торгівлі, а також обіцянка поновити автобусний маршрут від Ботанічного саду та Києво-Печерської лаври на Поділ залишаються невиконаними.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: