У Махніцького повідомили про звільнення будівлі прокуратури в Луганську

Читать на русском

Після тривалих переговорів озброєні люди покинули будівлю обласної прокуратури в Луганську.

«Будівля звільнена сьогодні вночі після тривалих переговорів. Все пройшло тихо, спокійно, ніхто не постраждав. Співробітники вийдуть на роботу після обіду», - повідомила прес-секретар прокурора області Марина Брагіна, пише «Слово і Діло» з посиланням на Укрінформ.

За її словами, зараз там працює слідчо-оперативна група. Разом з тим, на питання, чи займалися загарбники знищенням будь-яких кримінальних справ, Брагіна не змогла відповісти, оскільки сама в звільнену будівлю ще не входила.

Як відомо, 29 квітня в Луганську проросійськи налаштовані активісти захопили ряд адміністративних будівель. Зокрема, сепаратисти взяли штурмом будівлю обласної прокуратури. Під час захоплення, за словами очевидців, бойовики зіпсували майно в приміщенні прокуратури і перешкоджали нормальній роботі установи.

Нагадаємо, в. о. президента України Олександр Турчинов зажадав від міністра МВС Арсена Авакова звільнити керівників обласних управлінь внутрішніх справ у Луганській і Донецькій областях у зв'язку з «нездатністю виконувати свої професійні обов'язки».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: