Заарештовані в Україні російські розвідники здали «своїх» – Бригинець

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив, що в Україні заарештовано офіцерів Головного розвідувального управління Російської Федерації.

Про це депутат проінформував з закритого засідання Верховної Ради, на якому сьогодні заслуховують інформацію від керівництва силових відомств, передає «Слово і Діло».

«Є заарештовані офіцери російського ГРУ. Вони дають покази і щиро зливають «своїх», - написав Бригинець на своїй сторінці в «Фейсбук».

Зі слів депутата, парламентарі вимагають від СБУ оприлюднити імена і фото затриманих російських розвідників, і керівництво спецслужби обіцяло це зробити.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 30 обіцянок Бригинця, з яких виконаною наразі є лише одна. Нещодавно Бригинець пообіцяв звернутися до в.о. Президента Олександра Турчинова з проханням присвоїти звання Героя України начальнику горлівської міліції Крищенку.

Нагадаємо, 15 квітня СБУ повідомила про розпочате кримінальне провадження проти службовців одного з російських банків за підозрою у фінансуванні цією установою діяльності сепаратистів на сході України.

14 квітня Служба безпеки заявила, що отримала інформацію, яка свідчить про повномасштабну збройну агресію з боку Російської Федерації.

В той же час народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль впевнений, що в самій СБУ досі працюють колишні співробітники Федеральної служби безпеки Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: