У Наливайченка говорять про повномасштабне військове вторгнення Росії

Читать на русском

У Службі безпеки України отримали інформацію, яка свідчить про повномасштабну збройну агресію з боку Російської Федерації.

Про це із посиланням на прес-службу СБУ повідомляє «Слово і Діло».

За даними спецслужби, у східній Україні діють  організовані диверсійні групи ГРУ генштабу Російської Федерації. «Зазначені групи, використовуючи важке озброєння,  захоплюють будівлі правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування. Метою діяльності цих диверсійних груп є тероризування місцевого населення, зрив перемовин у форматі Україна - США - ЄС - РФ та знищення українських правоохоронців».

СБУ також оприлюднила запис перехоплених переговорів російських диверсантів.


Нагадаємо, раніше про спроби РФ зірвати переговори, що мають відбутися 17 квітня у Женеві, говорив і в. о. міністра закордонних справ Андрій Дещиця. Крім того, учора виконувач обов’язків Президента України Олександр Турчинов заявив, що в Україні запущено таємний план, направлений на збереження територіальної цілісності країни.

Днями голова СБУ Валентин Наливайченко пообіцяв, що боротиметься з озброєними сепаратистами відповідними методами. Загалом, у системі «Слово і Діло» зареєстровано 37 обіцянок Валентина Наливайченка,  11 з яких – виконані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: