Бондаренко пообіцяв до 11 квітня прибрати стихійний ринок біля ЦВК

Читать на русском

Міський голова столиці взявся за ліквідацію несанкціонованої торгівлі та знесення «політичних парканів».

Володимир Бондаренко заявив, що 11 квітня стихійний сільськогосподарський ринок біля стін ЦВК, що на бульварі Лесі Українки, буде демонтовано. Про це очільник Києва написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами міського голови, його утворення пов’язане з побудованим навколо ЦВК парканом, яким оточили будівлю за Януковича, а ринок слугував своєрідним живим щитом. «На сьогодні в Києві не повинно залишитися жодного такого паркану – «під прикриттям» чи «без прикриття», – заявив Бондаренко. Він також підкреслив, що жоден із 50-ти наметів ринку не має дозвільних документів, а люди, які хочуть займатися торгівлею на законних підставах, отримають для цього спеціально обладнаний майданчик.

Нагадаємо, Володимир Бондаренко, що з 7 березня виконує обов’язки голови КМДА, вже висловив намір перейменувати частину вулиці Інститутської на Героїв Небесної Сотні, а також демонтувати ялинку на Майдані Незалежності. Жодної з 42-х обіцянок, зафіксованих «Словом і Ділом», Бондаренко поки що не виконав, більшість із них нині в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: