Турчинов зменшив кількість працівників Адміністрації Президента

Читать на русском

Голова Верховної Ради, в.о. Президента Олександр Турчинов 9 квітня підписав указ, яким штат Адміністрації Президента було скорочено з 579 до 520 осіб.

Указ «Про внесення змін до Указів Президента України від 2 квітня 2010 року № 504 та від 5 квітня 2011 року № 352» опубліковано на офіційному сайті Голови держави, передає «Слово і Діло».

Також цим документом скасовано низку посад радників Президента, зокрема посади радника Президента – керівника Головного контрольного управління, радника Президента – керівника Головного управління з питань реформування соціальної сфери, радника Президента – керівника Головного управління з питань міжнародних відносин і так далі.

Нагадаємо, 27 березня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив про плановане скорочення держапарату мінімум на 10%, або на 24 тис. чиновників.

Як свідчить статистика порталу «Слово і Діло», донедавна обіцянки влади щодо скорочення кількості чиновників систематично не виконувалися.

В липні 2012 року, бувши керівником виборчого штабу об‘єднаної опозиції, Турчинов заявив, що після приходу опозиції  до влади буде запропоновано законопроект, який удвічі зменшує видатки на утримання органів влади та відміняє пільги чиновникам.

Рейтинг відповідальності Турчинова в системі «Слово і Діло» наразі становить 31%. Він поки виконав 24 з зафіксованих проектом 77 обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: