У Коваля кажуть, що в Криму та на сході країни діють ті ж самі сепаратисти

Читать на русском

У Міністерстві оборони зафіксували «туристів», що постійно беруть участь у проросійських мітингах в різних регіонах України.

Прес-служба кримського медіацентру Міноборони повідомляє, що проросійськи налаштовані активісти з півострова перемістилися до південно-східних областей України. Про це з посиланням на «РБК-Україна» пише «Слово і Діло».

«Переглядаючи новинні сюжети про те, що відбувається в Донецьку, Харкові та Луганську, можна зустріти дуже знайомі обличчя: обличчя тих людей, які проводили захоплення військових частин на території АР Крим», – зазначає прес-офіцер медіацентру Олексій Мазепа.

В питанні причини спалаху сепаратизму українські політики майже одностайно кивають у бік Москви: раніше Юлія Тимошенко заявила, що Росія продовжує агресію проти України, цю саму думку висловив і Олескандр Турчинов. Губернатор Харківщини Ігор Балута також заявив, що сценарій східноукраїнського заколоту писався за кордоном. Його колега з Донеччини Сергій Тарута назвав організаторами заворушень росіян та осіб, наближених до Януковича, а нардеп Володимир Ландік навіть вказав, суму, яку нібито сплачували людям, що захоплювали адмінбудівлі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: