Добкін домагається, щоб російські канали знову транслювали в Україні

Читать на русском

Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін пообіцяв подати позов з метою відновлення трансляції російських каналів в Україні.

Про це він сказав на зустрічі з жителями Харкова й області, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу харківської облорганізації ПР.

«Фактично в людей забрали право дивитися те, що вони хочуть. Спільно з товаришами з Партії регіонів ми подамо колективний позов про скасування цього рішення», - зазначив він.

Добкін також назвав рішення про заборону трансляції російських телеканалів дурістю й підкреслив, що їх транслюють по всьому світові.

Нагадаємо, 29 березня з'їзд ПР підтримав висунення екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна на позачергових президентських виборах.

8 квітня було оголошено, що начальником передвиборного штабу Добкіна став секретар президії ПР Борис Колесніков.

11 березня Добкін заявив, що не відмовиться від планів балотуватися в президенти, навіть перебуваючи під домашнім арештом. Як відомо, раніше він був затриманий за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Системою «Слово і Діло» станом на 9 квітня зафіксовано 173 обіцянки Михайла Добкіна. Скільки з них були виконані, можна дізнатися на нашому сайті. Будучи губернатором Харківської області, він виконав обіцянку до кінця 2013 року погасити заборгованість із виплати заробітних плат працівникам бюджетної сфери, але при цьому провалив обіцянку в 2013 році збільшити зарплату в АПК мінімум на 50%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: