«Сепаратиста» Добкіна затвердили кандидатом від ПР

Читать на русском

З'їзд Партії регіонів підтримав висунення екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна на позачергових президентських виборах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

«Делегати другого етапу XIV з'їзду Партії регіонів підтримали кандидатуру Михайла Добкіна в якості кандидата в президенти на позачергових виборах 25 травня 2014 року» , - наголошується в повідомленні прес-служби.

При цьому за кандидатуру Добкіна проголосували 315 учасників з'їзду, 35 делегатів підтримали Сергія Тігіпка, 15 - Юрія Бойка, 1 - Олега Царьова.

Зазначимо, що Тігіпко і Бойко подали свої кандидатури на президентських виборах до з'їзду й незалежно від голосування його учасників.

Нагадаємо, 11 березня Добкін заявив, що не відмовляється від планів балотуватися в президенти, навіть перебуваючи під домашнім арештом.

10 березня екс-голова Харківської облдержадміністрації був затриманий слідчим прокуратури за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

26 лютого Добкін написав заяву про відставку з посади голови ХОДА і заявив про намір іти в президенти.

Системою «Слово і Діло» було зафіксовано 154 обіцянки Михайла Добкіна. Яка частина з них була виконана колишнім губернатором, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: