Київ прийме біженців з Криму - Бондаренко

Читать на русском

Володимир Бондаренко, голова Київської міської державної адміністрації заявив про готовність Києва приймати біженців з АР Крим. Про це повідомляє прес-служба Київміськадміністрації.

На його думку, те, що відбувається на сьогоднішній день у Криму, не має жодних юридичних наслідків. Півострів і надалі залишиться українським. Проте заходи все ж будуть вжиті.

«У разі необхідності я зроблю все, що від мене залежить, докладу максимум зусиль, щоб кримчани, які вимагають нашої допомоги, були прийняті нами належним чином, підтримані нами і захищені" , - цитує прес-служба Бондаренка.

Нагадаємо, що «прем'єр-міністр» АРК Сергій Аксьонов заявив, що Крим увійде до складу Росії в максимально короткі терміни. «Зробимо все максимально швидко, але дотримуючись при цьому всіх юридичних процедур», - сказав Аксьонов.

У той самий час віце-прем'єр Віталій Ярема запевнив, що, які б не були результати сьогоднішнього референдуму, українська армія не залишить Крим. Якщо російські військові в Криму почнуть відкриті воєнні дії, то у відповідь українська армія теж застосує зброю.

Віце-прем'єр пообіцяв, що Крим залишиться територією України, і в майбутньому може отримати більш широкі повноваження.

Системою «Слово і діло» зафіксовано 30 обіцянок Бондаренка. З діаграмою відповідальності політика  можна ознайомитись на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: