Константинов розповів кримчанам, де потрібно ставити галочку на референдумі

Читать на русском

Голова Верховної Ради АРК Володимир Константинов відкрито закликав кримчан голосувати за входження до складу Російської Федерації на референдумі 16 березня, заявивши, що Крим вичерпав себе як частина Української держави.

«У нас є історичний шанс: залишаючись кримчанами, нікуди не переїжджаючи, повернутися додому - в Росію. Давайте його не втратимо!», - йдеться у зверненні Константинова до кримчан, опублікованому на офсайті ВР Криму.

Константинов відкинув усі спроби центральної влади України зберегти нинішній статус АРК, звинувативши її у відсутності бажання знаходити правові рішення проблеми Криму, диктаті і русофобстві.

«Крим вичерпав можливості домогтися гідного статусу в складі України. Подальше наше перебування в політичному полі цієї держави загрожує кримчанам не просто приниженнями та дискримінацією за культурним і етнічним принципом, а буквальним фізичним знищенням», - вважає він.

Також Константинов розповів про постійні «утиски» російської мови та ідеалів населення Криму з боку київської влади, закликавши захистити свій «цивілізаційний вибір».

Крім того, голова Верховної Ради АРК запевняє, що Російська Федерація допоможе швидко адаптуватися економіці та соціальній сфері Криму в нових умовах.

Нагадаємо, що 6 березня Верховна Рада Криму постановила увійти до складу РФ на правах суб'єкта Російської Федерації, не чекаючи результатів референдуму.

Напередодні повідомлялося, що самопроголошена влада Криму переходить з гривень на рублі в грошових розрахунках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: