Народна Рада підпорядкувала собі всі органи виконавчої влади Львівщини

Читать на русском

Львівська обласна рада заявила про те, що вона переходить на бік протестувальників і починає підпорядкуватися виконавчому комітету Львівської обласної ради - Народній Раді.

Про це повідомляє офіційний сайт Львівської облради.

В заяві уточнюється, що виконавчий комітет Львівської обласної ради - Народна Рада підпорядковує собі всі органи виконавчої влади, що знаходяться на території області та звертається до всіх державних службовців і громадян із закликом виконувати рішення та розпорядження, підписані головою Народної Ради Петром Колодієм. «Головним завданням виконавчого комітету Львівської обласної ради - Народної Ради є підтримання життєзабезпечення та правопорядку на території області, сприяння у відправці активістів до Києва, забезпечення Київського Майдану всім необхідним», - повідомляє Львівська облрада.

До складу виконавчого комітету Львівської обласної ради - Народної Ради на чолі з головою Ради, керівником Штабу Національного Спротиву Львівщини Петром Колодієм, увійшли представники депутатського корпусу, Самооборони Майдану, інших об'єднань активістів, громадські діячі.

В повідомленні також йдеться, що більшість районних відділів міліції на Львівщині вже оголосили про перехід на бік протестувальників.

Також вчора голові Львівської обласної державної адміністрації Олегу Салу висловили недовіру 72 депутати Львівської облради.

Нагадаємо, що вчора весь день і всю ніч в центрі Києва тривали сутички між правоохоронними органами та мітингувальниками, що спричинило хвилю масових протестів у Західній та Центральній Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: